SRT

Spiritual response therapy

We dragen allemaal ballast met ons mee. Deels door dingen die we nog moeten leren, maar veel meer nog, door restjes onverwerkte ervaring uit andere tijden, plaatsen en levens. Dit geeft ruis wat zich kan uiten in belemmeringen en klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau. En ook dit heeft invloed op de biochemie in de cellen en daarmee op gezondheid. Maar ook op de mogelijkheid om de juiste keuze te kunnen maken m.b.t. voeding en bewegen en de dingen die stress op leveren.

SRT (Spiritual Response Technique) is een methode waarmee energetische belasting kan worden gezuiverd waardoor je weer vrij bent om je eigen keuzes te maken. Deze belasting is opgebouwd in het verleden op het onderbewuste en op zielsniveau. Veel van de belemmeringen die wij in ons dagelijkse leven ervaren, hebben niets te maken met het hier en nu, maar hebben hun oorsprong in het verleden of zelfs in vorige levens. De ‘lading’ van een voorbije ervaring is blijven hangen en stuurt ons onbewust aan. Telkens als zich dan een gelijksoortige situatie voordoet zullen we vanuit die oude situatie reageren en houden we onszelf op dat niveau gevangen. Door middel van SRT kan je deze ‘lading’ opsporen en neutraliseren.

Een basiszuivering bestaat uit twee sessie van 60-90 min.

Na een zuivering gaat je leven gewoon door, maar er verandert iets in jezelf, in je gedachten, in je emoties en in je handelen. Je komt dichter bij je eigen wezen en krijgt meer inzicht in jezelf. Je leeft meer vanuit je hart en je leven wordt aangenamer.

Wat is SRT