NAET / Total Reset

Heeft u elke lente weer last hooikoorts? Of hebt u genoeg van uw voedingsintolerantie of allergie?

Niet alleen gangbare klachten als huiduitslag en ademhalingsproblemen kunnen veroorzaakt worden door een allergie. Ook aandoeningen als migraine, chronische vermoeidheid, autisme en onbegrepen buikklachten vinden hun oorsprong soms in allergieën.

Diverse behandelmethoden afkomstig uit verschillende medische disciplines vormen samen NAET. Van allopathie (reguliere geneeskunde), acupunctuur, chiropraxie, toegepaste kinesiologie (spierspanningstesten) tot voedingsleer. De afkorting NAET staat voor: Nambudripad’s Allergy Elimination Techniques. Met deze behandeling kunnen vele soorten allergieën definitief worden geëlimineerd.

NAET is een volledig natuurlijke, niet-invasieve, holistische behandelmethode waarbij geen geneesmiddelen worden gebruikt. De behandeling is gefundeerd op de stelling dat een allergische reactie wordt bepaald door de manier waarop de hersenen de betreffende substantie waarnemen. Door een bijzondere stimulatie van de wortels van het zenuwstelsel, kan een boodschap naar de hersenen worden gezonden. Hierdoor kunnen de hersenen ertoe gebracht worden de verkeerde waarneming van de specifieke stof te herzien.

Meer over NAET

In 2016 is Europa verder gegaan onder de naam Total Reset om op deze manier meer ontwikkeling te kunnen door maken en er een nog completere methode van te maken die door de kennis en ervaring van alle therapeuten wordt gevoed.

Meer over Total Reset methode 

Meer info en ervaringsverhalen