Monique Bodd

Monique Bodd

Als kind was ik al gefascineerd door het waarom van de dingen. Na mijn studie fysiotherapie heb ik eerst daarin werkervaring op gedaan. Tot het begon te kriebelen om meer te weten over het waarom van het menselijk functioneren en vooral het niet functioneren. Waarom wordt iemand ziek? Waarom wordt de één wel beter en de ander niet? Zo ben ik mijn kennis gaan uitbreiden met tal van opleidingen en cursussen. Zodat ik nu kan kijken welke methode past er bij deze persoon. Om in samenspraak met de patiënt tot een behandelplan te komen wat optimaal is voor deze specifieke persoon.

Met kennis van de reguliere gezondheid, de alternatieve mogelijkheden en de ervaringsdeskundigheid van de patiënt is de cirkel rond.

 

De behandelingen worden uitgevoerd door Monique Bodd (de Haan). Na in 1990 te zijn afgestudeerd als fysiotherapeut heeft ze jarenlang gewerkt aan verschillende instituten in Amerika, Duitsland en Nederland. Hoewel ze dit met veel plezier deed, werd het tijd voor iets anders.

Toen haar zoon en zijn vader voor hun allergieën met de NAET-methode in aanraking kwamen en goede resultaten boekten, was haar belangstelling gewekt. Vanaf 2007 heeft ze zich na de basiscursus NAET ontwikkeld op het gebied van allergie behandelingen en energetische behandelmethoden gebaseerd op de vijf natuurgerichte principes.

Sinds 2008 is ze paramedisch natuurgeneeskundig therapeute en een jaar later is daar de methode SRT bijgekomen. In juni 2013 werd de opleiding tot Kindertolk afgerond. Met de medische kennis die ze heeft opgedaan als fysiotherapeut, brede ontwikkeling en holistische aanpak heeft Monique al vele volwassenen en kinderen kunnen helen en helpen groeien.

Leren stopt nooit en inmiddels zijn daar de Quantum Touch en de opleiding orthomoleculair epigenetisch therapeut bij gekomen.

Monique: “Het is fijn om op een eenvoudige manier klachten, die soms al heel lang bestaan te kunnen behandelen en te zien hoe mensen hun energie en levenslust weer terug krijgen.”

De liefde voor het vak van fysiotherapeut is nooit echt weg geweest. Zij is ook werkzaam in revalidatiecentrum St. Maartenskliniek waarbij de patiënt met neurologische klachten haar aandacht en kennis krijgt. Hier in de praktijk is het ook mogelijk om dat gebied van haar specialistische kennis gebruik te maken.