Tarieven en meer info

Praktische informatie

Tarieven vanaf 1-4-2023:

Natuurgeneeskundig-consult standaard (30-45 min) € 55,-
Natuurgeneeskundig-consult lang (60-90 min)

Fysiotherapeutisch consult (30 min)

Gezond aan het werk (30-45 min)

Toeslag huisbezoek

€ 90,-

€ 55,-

€ 55,-

€15,-

Mogelijkheid tot vergoeding:

Natuurgeneeskundig/orthomoleculair consult wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit betekent dat u geen eigen risico hoeft te betalen. Indien u aanvullend verzekerd bent, controleer dan van tevoren bij uw zorgverzekeraar hoeveel u per behandeling vergoed krijgt en uw maximale vergoeding per jaar. Wij zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen :

  • VBAG 2120323.
  • Koepelorganisatie RBCZ  910827R

U krijgt van ons een nota die contant of door mobiel bankieren dient te worden voldaan. U kunt deze zelf eventueel indienen bij uw ziektekostenverzekeraar.

Fysiotherapeutisch consult wordt vergoed uit basisverzekering en aanvullende verzekering. Dit is afhankelijk van de diagnose en het zorgverzekeringspakket.

‘Gezond aan het werk’ kan vergoed worden door de werkgever vanuit de wet poortwachter. Overleg hiervoor met uw werkgever en/of bedrijfsarts.

Wij voldoen aan de door de overheid gestelde eisen voor zorgaanbieders Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz). Wij vragen u om eerst met uw behandelaar in contact te treden zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Als jullie er samen niet uitkomen (meer informatie VBAG)

Voel je je niet in staat de kwestie te bespreken met je therapeut, laat de situatie dit niet toe of kom je er samen niet uit? Dan kun je kosteloos een onafhankelijke klachtenfunctionaris inschakelen. Deze ondersteunt je bij het formuleren van jouw klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Samen met jou wordt gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor jouw klacht. Je klacht wordt binnen zes weken afgehandeld. De therapeut om wie het gaat, heeft er recht op om dit te weten en wordt op de hoogte gesteld.

Heb je hulp nodig of is de kwestie aanleiding om een klacht in te dienen, neem dan contact op metQuasir. E-mail: bemiddeling@quasir.nl of telefonisch: 06 4844 5538.

Verder informatie hierover kunt u vinden op www.tcz.nu of www.klachtenportaalzorg.nl.

BIG registratie van de Rijksoverheid: 69033159104

Aangesloten bij Kamer van Koophandel: 9202997

BTW nummer: NL001854864B94

AGB-zorgverlenerscode: 90036507

behandelovereenkomst

privacy statement